Göcsej Völgye Kemping - Kustánszeg

Kikapcsolódás - Aktív pihenés -horgászat - túrázás

scroll down

Rendezvényeink

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team10
team11
team12
team12
team12
team12

Erdei iskola

Kempingünkben erdei iskola is működik, általános iskolások számára. Célunk megismertetni és megszerettetni a gyermekekkel a természetet. Játékos formában tanítjuk meg nekik, hogy tiszteljék a természeti erőket és óvják az őket körülvevő élővilágot hétköznapi életük során is. A foglalkozások tartalmasak, ugyanakkor remek szórakozást is nyújtanak a diákoknak.
Mindehhez tökéletes környezetet, természeti és tárgyi feltételeket nyújt a Göcsej egyik legszebb völgye. Kustánszeg, ez a barátságos kis falu, valamint  a GÖCSEJ VÖLGYE KEMPING tulajdonosainak vendégszeretete gondoskodnak arról, hogy gyermekek és felnőttek maradandó élményekkel gazdagodva térjenek haza.
Az erdei iskola programját alsó tagozatos gyerekeknek 3-4 naposra (2-3 éjszakára), a felsősöknek 4-5 naposra (3-4 éjszakára) terveztük. Természetesen ettől eltérő megoldásokra is vállalkozunk.

Miért nálunk?
- A Göcsej földrajzi adottságai ideális lehetőséget biztosítanak a környezettudatos nevelésre, a többnapos erdei iskolai programok megvalósítására.
- A gyermekek megszokott környezetüktől távol új ismeretekkel gazdagodnak.
- A természetközeli, játékos tanulással szerzett élmények hozzájárulnak tudásuk elmélyítéséhez.
- A gyerekeket kényelmes, 2 vagy 3 személyes bungalókban helyezzük el. A tisztálkodásra közös, ám mindig tiszta vizesblokkban van lehetőség.
- Erdei iskolánk árai a legkedvezőbbek a környéken.
- Nyáron a kemping szomszédságában elterülő tóban fürödhetnek vagy horgászhatnak, a kiépített szabad strandon röplabdázhatnak, focizhatnak, hintázhatnak a gyerekek.
- A kemping területén mód van pingpongozásra, tollaslabdázásra, focizásra, hiszen a szabadtéri sportok is hozzátartoznak az egészséges élethez.

Az Erdei Iskola programja:
- rövid túrák a faluban, kb. 3-4 km (a fa harangláb, a göcseji tájház és a millenniumi emlékmű megtekintése)
- háziállataink közelről (néhány falusi gazda bemutatja a ház körüli állatokat a gyermekeknek, akik segédkezhetnek az etetésnél, állatgondozásnál.)
- zöldségeink, gyümölcseink közelről (a gyermekek megismerkedhetnek fontosabb konyhakerti növényeinkkel, gyümölcseinkkel)
- közösségi játékok, sportversenyek a kemping területén (foci,  asztalitenisz és tollaslabda-bajnokság)
- ügyességi vetélkedők, akadályversenyek, éjszakai bátorságpróba
- tábortűz, szalonnasütés, előtte rőzsegyűjtés és saját nyárs elkészítése

Árak:
teljes ellátással: 4.700 Ft/fő/éj

Az erdei iskolák május 1-től indulnak, és egész nyáron át folyamatosan lesznek, szeptember 30-ig.
Az első napon ebédet és vacsorát kapnak a gyerekek, az utolsó napon pedig reggelit.

Back to Top