Göcsej Völgye Kemping - Kustánszeg

Kikapcsolódás - Aktív pihenés -horgászat - túrázás

scroll down

Rendezvényeink

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
team9
team10
team11
team12
team12
team12
team12

 Gyerektáborok

Sporttábor

Programjainkban játékos keretek között, szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a táborlakók a mozgás örömével.
Az aktív pihenést kedvelők számára jól felszerelt füves sportpálya áll rendelkezésre. Testnevelő tanáraik vezetésével várjuk kiscsoportok (10-14 fő) jelentkezését. Egész napos minőségi sportolási lehetőséget biztosítunk. A foci folyamatosan gurul, ez azonban nem egy intenzív edzőtábor. Játékosan fejlesztjük a gyerekek képességeit.
Nem akadály, ha eddig egyik sportágban sem tűntél ki!
A focin kívül lehetőség van röplabdázásra és tollaslabdázásra is a tóparti homokos strandröplabda-pályán, valamint kosárlabdázásra és pingpongozásra a kemping területén. A jókedv és szórakozás sportolás közben is garantált!

Kalandtábor

A kalandtábor NEM az, amikor késő éjszaka beküldjük diákjainkat egy átláthatatlanul sűrű erdőbe zseblámpa nélkül, és még ijesztgetjük is őket.

A kalandtábor olyan, mint egy mese, amely hirtelen megelevenedik. Vége a tévé előtti heverészésnek, itt cselekedni kell! Cseppet sem könnyű feladatok várnak a gyerekekre, mint pl. számháború, krimijáték, tábortűz, erdei túra és bátorságpróba.

Kalandtáborainkban előtérbe kerül a mozgás, testi aktivitás jelentősége, de fontos szerepet kapnak a logikai feladatok, és kvízjátékok is, amelyek megoldása frissen tartja, sőt fejleszti a gyerekek kombinációs és problémamegoldó képességét.

Kalandos programjaink elsősorban a természetben zajlanak, ezzel is igyekszünk a gyerekek környezettudatosságra való nevelésében részt venni. Arra törekszünk, hogy a játékos feladatokkal lehetőséget adjunk a fiataloknak a szórakozásra, ugyanakkor a szabadidő hasznos eltöltésére.

Erdei iskola

Kempingünkben erdei iskola is működik, általános iskolások számára. Célunk megismertetni és megszerettetni a gyermekekkel a természetet. Játékos formában tanítjuk meg nekik, hogy tiszteljék a természeti erőket és óvják az őket körülvevő élővilágot hétköznapi életük során is. A foglalkozások tartalmasak, ugyanakkor remek szórakozást is nyújtanak a diákoknak.
Mindehhez tökéletes környezetet, természeti és tárgyi feltételeket nyújt a Göcsej egyik legszebb völgye. Kustánszeg, ez a barátságos kis falu, valamint  a GÖCSEJ VÖLGYE KEMPING tulajdonosainak vendégszeretete gondoskodnak arról, hogy gyermekek és felnőttek maradandó élményekkel gazdagodva térjenek haza.
Az erdei iskola programját alsó tagozatos gyerekeknek 3-4 naposra (2-3 éjszakára), a felsősöknek 4-5 naposra (3-4 éjszakára) terveztük. Természetesen ettől eltérő megoldásokra is vállalkozunk.

Miért nálunk?
- A Göcsej földrajzi adottságai ideális lehetőséget biztosítanak a környezettudatos nevelésre, a többnapos erdei iskolai programok megvalósítására.
- A gyermekek megszokott környezetüktől távol új ismeretekkel gazdagodnak.
- A természetközeli, játékos tanulással szerzett élmények hozzájárulnak tudásuk elmélyítéséhez.
- A gyerekeket kényelmes, 2 vagy 3 személyes bungalókban helyezzük el. A tisztálkodásra közös, ám mindig tiszta vizesblokkban van lehetőség.
- Erdei iskolánk árai a legkedvezőbbek a környéken.
- Nyáron a kemping szomszédságában elterülő tóban fürödhetnek vagy horgászhatnak, a kiépített szabad strandon röplabdázhatnak, focizhatnak, hintázhatnak a gyerekek.
- A kemping területén mód van pingpongozásra, tollaslabdázásra, focizásra, hiszen a szabadtéri sportok is hozzátartoznak az egészséges élethez.

Az Erdei Iskola programja:
- rövid túrák a faluban, kb. 3-4 km (a fa harangláb, a göcseji tájház és a millenniumi emlékmű megtekintése)
- háziállataink közelről (néhány falusi gazda bemutatja a ház körüli állatokat a gyermekeknek, akik segédkezhetnek az etetésnél, állatgondozásnál.)
- zöldségeink, gyümölcseink közelről (a gyermekek megismerkedhetnek fontosabb konyhakerti növényeinkkel, gyümölcseinkkel)
- közösségi játékok, sportversenyek a kemping területén (foci,  asztalitenisz és tollaslabda-bajnokság)
- ügyességi vetélkedők, akadályversenyek, éjszakai bátorságpróba
- tábortűz, szalonnasütés, előtte rőzsegyűjtés és saját nyárs elkészítése

Árak:
teljes ellátással: 4.700 Ft/fő/éj

Az erdei iskolák május 1-től indulnak, és egész nyáron át folyamatosan lesznek, szeptember 30-ig.
Az első napon ebédet és vacsorát kapnak a gyerekek, az utolsó napon pedig reggelit.

Back to Top